Toimitusehdot

TOIMITUS

Kokonaistoimitusaikamuille kuin ennakkotilauksille on tavallisesti 2-14 päivää. Suurista yhtäaikaisista tilausmääristä johtuen, emme takaa toimitusajan täyttymistä, mutta toimitamme tilaukset aina mahdollisimman pikaisesti. Tilaukset toimitetaan suoraan postilaatikkoon tai lähimpään Postin toimipisteeseen. Olemme yhteydessä asiakkaisiin mahdollisimman pikaisesti sähköpostitse tai puhelimitse mikäli havaitsemme toimitusajan kestävän normaalia pidempään.

Jos tilaus sisältää vähintään yhden ennakkotilattavan tuotteen, tilaus toimitetaan kokonaisuudessaan, kun ennakkotilattava tuote saapuu varastolle. Ennakkotilatut tuotteet valmistetaan ennakkotilausajan päätyttyä. Ennakkotilausten toimitusaika voi kestää enintään kolme (3) kuukautta.

PALAUTUKSET

Kaikilla tilatuilla tuotteilla on 14 päivän palautusoikeus. Ostaja vastaa palautuskuluista. Palautettavan tuotteen tulee olla käyttämätön ja uutta vastaavassa kunnossa. Mukaan tulee liittää erillisellä lapulla tilausnumero, yhteystiedot, sekä halutessasi palautuksen syy. Ota aina ensin yhteyttä asiakaspalveluun ennen viallisen tuotteen palautusta.

Mikäli kuluttajalle on toimitettu väärä tuote, tai tuote on viallinen, tulee kuluttajan ilmoittaa asiasta viipymättä asiakaspalveluun. Vialliset tai virheelliset tuotteet korvataan uusilla, jos se on mahdollista. Muussa tapauksessa tuotteet hyvitetään.

  

Pidätämme oikeuden muutoksiin.